top of page

Over ons

cities

In het bruisende hart van Utrecht, een stad die uitblinkt in culturele diversiteit en charme, vind je onze unieke salsa studio, Stepr. Direct gelegen in de schaduw van de indrukwekkende Domtoren, biedt onze studio een plek waar zowel beginnende als ervaren salsa liefhebbers samenkomen. Deze plek is niet alleen een dansstudio; het is een kruispunt waar passie, ritme, en gezelligheid elkaar ontmoeten.
 

Leren van de meesters: Enzo en Irene's salsa lessen
Onze salsa school, geleid door de ervaren dansinstructeurs Enzo en Irene, is een broedplaats van talent en enthousiasme. Met hun diepgewortelde kennis van de Latijns-Amerikaanse danscultuur, hebben ze al meer dan duizend studenten de kunst van salsa dansen bijgebracht. Hun benadering combineert techniek met plezier, waardoor elke les een ontdekkingsreis is naar de essentie van salsa. Bij Stepr leer je niet alleen de stappen en bewegingen, maar ook hoe je de salsa dans echt kunt beleven en jezelf kunt uitdrukken op de dansvloer.
 

Een gemeenschap van salsa liefhebbers in Utrecht
Stepr is meer dan een dansschool; het is een levendige gemeenschap waar iedereen welkom is. Of je nu net begint of al jaren danst, bij ons vind je een warme en ondersteunende omgeving. Onze studio in Utrecht is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken, jezelf te ontwikkelen, en deel te worden van een groeiende salsa gemeenschap. Elke draai en stap in onze studio brengt mensen dichter bij elkaar, creëert blijvende herinneringen en bouwt aan een gemeenschap waar passie voor salsa de boventoon voert. Op zoek naar een leuk salsa feestje in Zuid-Nederland? Bekijk dan de salsa gids.

bottom of page